Kriptomat – celovita storitev za kripto v slovenščini

Kriptomat je portal za nakup, izmenjavo in prodajo kriptovalut. Ustvarila ga je ekipa izkušenih razvijalcev iz Slovenije, ki ima za sabo že marsikateri uspešen projekt in je v celoti dostopen v našem preljubem maternem jeziku.

Sebe opisujejo kot ekipo digitalnih in tehnoloških navdušencev, ki so kot zgodnji ljubitelji kriptovalut prepoznali potrebo po tovrstnih storitvah na domačem trgu.

Vendar portal ni zgolj menjalnica v slovenskem jeziku, saj med drugim ponuja tudi hitre tečaje za začetnike in jim tako omogoča enostaven vstop v svet kriptovalut. Tečaji zajemajo vse osnove, ki jih vsak začetnik potrebuje za uspešno in varno trgovanje ali varčevanje. Lahko se podučite o sami tehnologiji blokovnih verig (ang. blockchain), kako odpreti svoj račun ter svojo denarnico in navsezadnje kako sploh kupiti svoj prvi kripto žeton.

Na portalu si lahko preberete tudi o aktualnih pravnih področjih, obdavčitvah, limitih in provizijah, skratka o vsem kar morate vedeti, da bo vaše trgovanje pravno nesporno in v skladu s predpisi. S tem znanjem si boste lažje ustvarili svoj finančni načrt kako varčevati ali trgovati s kriptovalutami.

kriptomat

Svetujejo vam tudi kdaj je pravi čas za nakup, kaj pravzaprav je DeFi (decentralizirane finance) in pomagajo vam sestaviti svojo naložbeno strategijo.

Poleg glavnih kriptovalut, pa se ponašajo še z ogromno ponudbo raznolikih altcoinov, ki jih redno dodajajo v menjalnico in ne zaostajajo za aktualnimi trendi v kripto svetu.

Kot smo že omenili, na portalu ponujajo celovito storitev na kripto področju, kjer je prav zares vse na enem mestu. Kvaliteti njihove storitve pa priča tudi mednarodni certifikat standardov ISO/IEC 27001:2013. Več informacij pa lahko najdete na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime