Umrl je James Michael Tyler, ki se ga spomnimo iz serije Prijatelji

Pri posebni epizodi Prijateljev: Spet skupaj smo videli veliko starih obrazov serije, a eden od njih je čudno manjkal. Oboževalci s(m)o se med gledanjem epizode začeli spraševati, kdaj se bo na kameri pojavil tudi igralec James Michael Tyler, ki je v seriji igral Guntherja in ga mnogi smatrajo kot sedmega prijatelja.

James se je tekom epizode vendarle pojavil preko video klica in na hitro pozdravil vse druge igralce in oboževalce ter se enako hitro tudi poslovil.

Igralec je nekoliko kasneje bolj podrobno razložil svoje hitro slovo iz posebne epizode. James se je namreč pred tem boril z rakom prostate, ki je napredoval v 4. stadij. Svoje zdravstveno stanje je skril pred HBO-jem in ostalimi igralci, saj ob tem srečnem srečanju ni želel vseh povsem zamoriti. Diagnozo je prejel septembra 2018, od takrat pa se je rak razširil tudi v njegove kosti in ga pustil paraliziranega od pasu navzdol.

Na žalost je James Michael Tyler, ki je odigral tudi vidne vloge v serijah kot so Just Shoot Me!, Sabrina, najstniška čarovnica in Mladi zdravniki po dobrih treh letih svojo bitko z rakom tudi izgubil. Umrl je v svojem domu v Los Angelesu, star pa je bil 59 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime