Pridružite se nam na ogledu LoL Worlds finala v Športni hiši zabave!

Ob vseh koronavirus komplikacijah smo se vsi bolj ali manj zaprli v svoje sobice in druženja opravljali preko Zooma in podobnih čvekalnih programih, srečanja v živo pa so postala bolj kot ne samo še bežen spomin.

Medtem, ko nekateri pogrešajo koncerte, igričarji jokamo za večjimi gaming konferencami in sejmih tipa Gaming brez izgovorov. Situacija se očitno ne bo kmalu popravila, saj je pred nami zima in glede na porast okužb bomo kmalu zopet priča ponovnim zapiranjem in omejitvam gibanja.

Zato smo se odločili ponuditi vsem igralcem še eno zadnjih priložnosti za skupinsko druženje, saj se v začetku novembra približuje finale League of Legends svetovnega prvenstva Worlds 2021, ki se letos odvija v Islandiji in tudi letos ne bo vseboval živega občinstva. Ampak nič ne de, navijamo lahko tudi digitalno in letos bo konkurenca do finala bridka in tekmovalci bodo potrebovali vašo pomoč – pa čeprav samo duhovno.

Žal letos ne bomo mogli navijati za kakšno bolj domačo evropsko ekipo, saj so se do polfinala prebile tri korejske in ena kitajska ekipa. Za naslov prvaka se bodo tako potegovale ekipe Edward Gaming in Gen.G, ki se bosta udarili v polfinalu in T1 ter DWG KIA. Bitke znajo biti hudo izenačene že v tem delu turnirja, finale pa bo zagotovo eden najbolj gledanih športnih dogodkov.

In ravno v ogled tega vas vabimo v soboto, 6. novembra ob 13.00 v Športni hiši zabave Ljubljana. V navigacijo vtipkajte naslov Šmartinska cesta 152 ali pa preprosto kliknite naslednjo povezavo in instantno boste na cilju.

Finale si bomo ogledali na velikem platnu, dogodek pa je seveda povsem brezplačen za udeležbo. S sabo prinesite dobro voljo ter seveda navijaške rekvizite, podjetje UVI pa bo za vse udeležence priskrbelo tudi lepo nagradno igro!

Vnos hrane in pijače ni dovoljen, ne pozabite pa s sabo prinesti tudi PCT potrdila.

Povezava do dogodka na Facebooku najdete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime