Animiran film Lightyear nam bo predstavil izvor priljubljenega risanega junaka

Disney zelo rad predstavlja zgodovino junakov iz svojih filmskih licenc. Pri temu najbolj izstopajo Marvel junaki, ki nimajo samo filmov, ampak tudi že cele serije, tako da lahko za vsakega od njih izvlečemo ven vse njegove motivacije in strahove.

Zdaj se bo to spremenilo tudi v svet animiranih risank in končno si bomo lahko bližje ogledali zgodovino priljubljenega junaka Buzza Lightyeara, ki ga poznamo predvsem po popularnih animirankah Svet igrač.

Animiran film Lightyear nam bo pokazal zgodbo vesoljskega raziskovalca Buzza, po katerem so nato naredili akcijske figuro, ki je nato postala najboljši prijatelj z Jelkotom v Svetu igrač. Napovednik nam prikaže Buzza med pogumnimi pustolovščinami, ki malce spominjajo na Vojnozvezdne avanture, saj nas čakajo vesoljske bitke z laserji in raziskovanje zapuščenih planetov – v enem kadru ladja pristane v džungelski okolici, ki spominja na planet Dagobah in samo čakal sem, da bo od nekje skočil Yoda.

Buzza bo v novem filmu zvočno upodobil igralec Chris Evans, izid pa se načrtuje za 17. junij 2022, ni pa še jasno, ali bo ekskluziven kinodvoranam ali pa prihaja tudi na pretočni servis Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime