Slavni YouTuber Keemstar gre po 14. letih končno v pokoj

Daniel Keem je v YouTube svetu bolj znan pod imenom Keemstar, možakar pa je v svetu ustvarjanja video vsebine prisoten že dlje kot nekateri njegovi gledalci. 39-letni Daniel je v zadnjih letih postal slaven predvsem na račun svoje oddaje DramaAlert, ki je pod drobnogled vzela vso aktualno dramo iz streamerskega sveta in to nato povzela za vse svoje gledalce, ki jih ni bilo malo. DramaAlert je med svojim obstojem nabral kar 5,7 milijona sledilcev, oddaja pa si ni nabrala samo veliko ogledov, ampak tudi lep del kontroverzije.

Keemstar je namreč poznal znan po temu, da je za svojo vsebino izrabljal vse dogodke in te obravnaval nespoštljivo. Med bolj znanimi potezami je bila njegova izjava, da komaj čaka na smrt YouTuberja TotalBiscuit, medtem ko se je ta bojeval z rakom, slaven pa je tudi njegov internetni boj z Ethanom Kleinom iz YouTube kanala h3h3Productions, ki je na površje privlekel veliko grdobij.

Ravno ta zadnji boj je očitno Keemstarju vzel voljo do ustvarjanja vsebine, saj se je takrat Ethan spravil na Keemstarjeve sponzorje, ki so ga nato tudi zapustili. V svojem odhajajočem videu je Keemstar to “cancel” kulturo označil za glavni dejavnik njegove upokojitve. Po njegovem mnenju potrebuješ za dobro vsebino dramo, te pa preprosto ni, če se vsak ustvarjalec boji izgubiti svojega sponzorja.

Daniel ne bo izginil čez noč, ampak se bo od kanala poslovil 8. marca, ko bo dopolnil 40. rojstni dan. Povedal je še, da že zadnji dve leti išče zamenjavo, ki bo nato vodila kanal naprej, sam pa bo svoj čas posvetil snemanju dokumentarne vsebine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime