Tiger King 2 dobil prvi daljši napovednik

Dokumentarna serija Tiger King je izšla marca lani in takoj postala uspešnica. Gledalci so s šokiranimi in včasih nasmejanimi obrazi spremljali zgodbo Joeja Maldonado-Passaga, samozvanega kralja tigrov, ki pa do teh krasnih in nedolžnih živali ni bil preveč prijazen in jih je videl samo kot vir zaslužka. Njegovo življenje je bilo polno preobratov, a na koncu je Joe postal preveč pogumen in je najel morilca, ki naj bi umoril njegovo večno nasprotnico Carol Baskin. Pri svojem podlem načrtu je bil ujet in nato obsojen na 22 let zapora, zraven pa so mu prišteli še nekaj kazani zaradi 17. točk mučenja živali.

Tiger King je postal takšna uspešnica, da je bilo takoj jasno, da bo Netflix spočel nekakšno nadaljevanje. To je bilo napovedano kmalu po izidu originala, včeraj pa smo dobili prvi pravi napovednik za Tiger Kinga 2.

Ta bo zopet nastal pod režisersko taktirko Erica Goodeja in Rebecce Chaiklin, dogajanje pa nam bo razkrilo še vse dodatne grdobije, ki so prilezle na površje takoj po uspehu originala. Napovednik pravi, da smo v prvem delu samo popraskali površje in da se spodaj skriva še ogromno neraziskanega materiala. Produkcijska ekipa se je tudi dokopala do intervjuja z Joejem, ki je za rešetkami precej jezen, očitno pa si bomo tudi malce bližje ogledali izginotje Dona Lewisa, moža Carol Baskin, ki je leta 1997 skrivnostno izginil in za katerega se sumi, da ga je ubila Carol.

Tiger King 2 prihaja na Netflix že 17. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime