Ubisoft zopet prestavil izide svojih iger

Francoski založnik Ubisoft je v zadnjih letih že poznal znan po temu, da zelo rad prestavlja izide svojih iger. To leto so na področju prestavljanja še posebej dejavni, saj so predstavili že več projektov s prvimi napovedniki, ki so bili tako slabo sprejeti iz strani igralcev, da so potem igre eno za drugo bile prestavljene.

To ne leti samo na igri Beyond and Evil 2 in Skull & Bones, ki sta v razvoju že toliko časa, da sta že zdavnaj zamudila svoj idealni trenutek izida, ampak tudi za bolj nedavno objavljene igre.

Vzemimo najprej igro Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ki bi morala originalno iziti na začetku tega leta, a je bila nato prestavljena na neznani datum. Od prvega napovednika o igri nismo izvedeli praktično ničesar, je pa Ubisoft včeraj za igralce izdal posodobitev, da je igra še vedno v razvoju in ni bila preklicana. Takšne besede ravno ne dajejo veliko upanja, kasneje pa so v finančnem poročilu zapisali, da bo igra izšla enkrat med 1. aprilom 2022 in 31. marcem 2023.

Enako prestavitev je doživela igra Rocksmith+, ki se je prav tako pričakuje v enakem časovnem okvirju. Vendar pa tu s prestavitvami niso zaključili.

Se spomnite igre The Division Heartland? Ta naslov naj bi The Division franšizo prepeljal v F2P vode, a tega ne bo naredil kmalu, saj je bila tudi ta igra prestavljena v izid med 2022 in 2023. Mimogrede, tudi naslednja večja posodobitev za The Division je bila zamaknjena v naslednje leto, tako da bo francoski založnik v letu 2022 imel precej nabasan urnik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime