A Quiet Place igra prihaja enkrat naslednje leto

Grozljivka A Quiet Place je bila ena od presenetljiv uspešnic leta 2018. Zgodba sledi dogodkom v postapokaliptičnem svetu, kjer so Zemljo napadli zli vesoljci, ki so praktično uničili človeško raso. Ostali so samo redki izbranci, ki se sedaj skrivoma in tiho premikajo med naselbinami in poskušajo preživeti. Zavojevalci so namreč slepi, a so ekstremno občutljivi na zvok in lahko od daleč slišijo praktično vsak premik, zato nam film dostavi unikatno gledalno izkušnjo, saj ne vsebuje praktično nobenega dialoga in se vsi sporazumevajo samo z mimikami.

Na začetku tega leta smo dobili nadaljevanje, ki je bilo ravno tako lepo sprejeto iz strani kritikov, založnik Saber Interactive pa je nedavno napovedal tudi prvo igro, ki bo nosila enostaven naslov A Quiet Place.

O projektu ni znano veliko. Na njem delata razvijalca Illogika in Ep1t0me, šlo pa bo za enoigralsko izkušnjo, ki nam bo povedala povsem originalno zgodbo. Razvijalec naj bi v to igričarsko grozljivko zapekel vso napetost in dramo, ki jo poznamo iz filmov, na ogled pa je na voljo tudi uradna stran, ki pa je prav tako trenutno bolj bosa.

Zanimivo bo videti, kako bo na koncu izpadel A Quiet Place. Skoraj zagotovo zna to biti bolj skrivalniška igra tipa Splinter Cell, a morda bo tu počasno premikanje, zaradi čuječih vesoljcev, pripeljano do ekstrema in življenja nas zna koštati že napačno pohojen posušen list drevesa.

A Quiet Place igra izide enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime