Slavni YouTuber, znan po svojih Skyrim skečih, obtožen umora žene in njenega prijatelja

JinnKid je YouTube kanal, ki je do svoje prepoznavnosti prvič prišel po svojih zabavnih Skyrim skečih. Lastnik kanala Ali Nassar Abulaban je znal prepričljivo dobro oponašati NPC-je v Skyrimovem svetu, ki se niso ravno dobro zavedali svoje okolice in so zaradi svojih animacij še danes vrednih smeha.

JinnKid se je nato razširil še na delanje druge vsebine in si tako na YouTubu nabral 170k sledilcev, še bolje pa mu je šlo na TikToku, kjer ima nekaj več kot 950k oboževalcev. Njegov zadnji video se je rodil samo dober teden nazaj in v njem vidimo precej dobro oponašanje Tonyja Montane iz filma Brazgotinec. A videti je, da bo to tudi njegov zadnji posnetek, saj se ustvarjalec Ali Nassar Abulaban bori s kar težkimi obtožbami.

Ali je namreč obtožen umora svoje žene Ane in njenega prijatelja Rayburna Barrona. Par naj bi imel že dolgo težave, Ali pa naj bi svojo ženo začel tudi zalezovati. Policija sumi, da ji je prav on razdejal stanovanje, na hčerin iPad pa naj bi namestil tudi aplikacijo, ki mu je nato omogočala prisluškovanje.

Očitno je ravno ta aplikacija prejšnji teden pripeljala do tragične usode Ane. Ali naj bi očitno slišal neko čudno vzdihovanje in odpravil se je v njeno stanovanje, kjer je naletel na Ano in njenega prijatelja Rayburna, ki naj bi bil njen ljubimec. Ali je s pištolo v Rayburna izstrelil tri naboje in ga na mestu ubil, s strelom v glavo pa naj bi ubil tudi svojo ženo. Kamera iz strani soseda naj bi ga ujela v objektiv pri zapuščanju prizorišča umora, Ali pa se je nato odpravil po svojo 5-letno hčerko iz vrtca in ji priznal, da je “poškodoval mamico”. Nato je poklical svojo mamo in tudi njej priznal svoj zločin, na koncu pa še policijo in ti so ga naposled aretirali.

Ali je trenutno za rešetkami, njegovo prvo zaslišanje pa je pripravljeno za 5. januar 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime