Modifikacija vam omogoča igranje Crusader Kings 3 bitk znotraj igre Mount & Blade 2

Modifikacija Crusader Blade je nekaj, za kar sem naivno mislil, da sploh ni možno, da obstaja. A bistri umi modderjev so me zopet presenetili in dobili smo izum, ki v eno celoto poveže dve povsem ločeni igri.

Crusader Blade nam namreč omogoča preigravanje bitk iz strategije Crusader Kings 3 v pogonu realne simulacije srednjeveškega vojskovanja Mount & Blade 2: Bannerlord. Zadeva deluje povsem preprosto in od vas zahteva samo nekaj nastavitev, seveda pa si morate lastiti tudi obe igri. Modifikacijo si lahko prenesete tule, nato nastavite pot izvršnih datotek obeh iger, pri Mount & Blade 2 pa še nastavitev maksimalno število enot in igro poženete v okenskem načinu.

Nato zaženete Crusader Kings 3 in se spravite v normalno igranje, stvari pa se zdaj spremenijo, ko nastopi bitka. CK 3 namreč ne vsebuje nobenega pravega bojevanja, saj vse skupaj spremljate samo skozi gledanje statistik, zdaj pa vas bo igra prežarčila v Mount & Blade 2 in tam se bosta izrisali ustrezni vojski in pri boju boste lahko aktivno sodelovali. Ko je bitke enkrat konec, boste instantno skočili nazaj v Crusader Kings 3 in pred vami se bo izrisal rezultat vojne.

Zadeva je vsekakor hudo zanimiva in v Crusader Kings 3 vnese nekaj Total War formule. Razvijalec ima svojo Patreon račun, kjer mu lahko podarite nekaj podpore, skozi posodobitve pa naj bi dobili tudi podporo za DLC-je.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime