Naslednji Call of Duty naj bi bil bolj brutalen in bo vseboval sistem morale

Naslednje poglavje Call of Duty franšize je za naslednjim ovinkom, igralci pa že ugibajo, kaj nas čaka v 2022. Roko na srce je Vanguard res videti nekam dolgočasno, saj nas vrača v prežvečeno obdobje 2. svetovne vojne, ki smo jo obiskali že večkrat.

Na povsem novem poglavju dela razvijalec Infinity Ward in ta bo končno malce popestril formulo in to predvsem na področju enoigralske kampanje. Twitter uporabnik ralphsvalve se je namreč dokopal do informacij, da naj bi se novi del imenoval Modern Warfare II in ta ne bo predelava, ampak povsem nova kampanja, ki naj bi se zgledovala po priznanih filmih tipa Sicario in No Country for Old Men.

Te govorice potrjuje tudi spletna stran VGC, ki pravi, da nas bo novo COD poglavje preselilo v borbo proti kolumbijskim kartelom. To pomeni, da bo igra precej bolj krvava od dosedanjih delov serije, tako da bodo vojaki med bitkami izgubljali roke in noge, kri pa bo špricala v potokih. Druge informacije pravijo, da se bodo med igranjem orožja zaskočila, učinki vojne pa bodo vplivali na samo igranje, saj bo naš nadzorovani lik zaradi tresočih rok ob eksplozijah težje repetiral svoje orožje.

Novost bo tudi sistem morale, saj naj bi igralci med igranjem kampanje sprejemali različne odločitve, te pa bodo nato plodno vplivale na različen razplet dogodkov. Česa takega v Call of Duty igrah do sedaj še nismo videli in novost lahko samo navdušeno pozdravimo, saj so te linearne kampanje boleče potrebovale vsaj nekaj svežine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime