Battlefield 2042 v novem napovedniku predstavil zanimiv Portal igralni način

Battlefield 2042 je s svojo odprto beto pri igralcih pustil bolj mešane občutke, vendar pa takrat ni pokazal vseh svojih trikov. Razvijalec DICE nas je namreč že dolgo nazaj podražil z ločenim igralnim načinom Portal, ki ga je včeraj tudi bolj nazorno pokazal v obliki napovednika.

Portal namreč vrže vsa pravila serije skozi okno in omogoča igralcem ustvarjanje povsem svoje izkušnje. Igralcem namreč omogoča mešanje map in vojakov iz različnih delov serije v eno celoto, kar na bojišču povzroči pravi kaos. V tem igralnem načinu boste lahko vzeli nekatere mape iz iger Battlefield 1942, Bad Company 2 in Battlefield 3 ter jih postavili naproti silam iz Battlefielda 2042. V praksi to pomeni, da se bodo na bojišču udarili vojaki iz 2. svetovne vojne z modernimi vojaškimi silami in če ste se kdaj želeli v modernem helikopterju spraviti kositi naciste, potem je tole prava igra za vas.

Poleg mešanja vojsk in map boste lahko pri spopadih določili tudi mehanike igranja. Tako boste lahko nadzorovali hitrost obnavljanja zdravja in možnost prijateljskega ognja ter prilagajali številčnost posameznih ekip. Mape bodo podpirale do 128 igralcev in če je vaša želja kreiranje ekip 64v64 ali pa 127v1, potem boste to lahko tudi storili.

Zadeva je vsekakor zanimiva in bo lepo popestrila večigralsko formulo. Battlefield 2042 izide 19. novembra, če si lastite naročnino EA Play Pro, boste z igranjem lahko začeli že 12. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime