Money Heist dobil napovednik za zadnjih pet epizod

Popularna serija Money Heist, znana tudi pod originalnim naslovom La Casa de Papel, bo naslednji mesec doživela svoj dokončni konec in Netflix se je odločil vse gledalce podražiti s povsem novim napovednikom, ki bo nekaterim čakanje olajšal, druge pa spravil v še večjo nestrpnost.

Prvi del zadnje sezone smo sicer dobili že septembra in ta je naše priljubljene roparje spravila znotraj banke, iz katere tokrat očitno res ni pobega. Tolpi namreč tokrat nasproti stoji kar cela vojska in te ne bo lahko premagati. Prvi del pete sezone je že pokazal, da tokrat ne bodo vsi preživeli in da bo treba narediti nekaj žrtev, a morda nas drugi del še bolj preseneti in bodo na koncu pomrli vsi.

Dogodki so bili v zadnji sezoni tako nepredvidljivi, da je na koncu ostal presenečen tudi Professor, ki ima navadno načrt za vsako potezo šahovnice. Prvi dražilnik je nakazal tudi na to, da se bo morda tudi Professor spravil v bojevanje, v enem kadru pa smo tudi videli, da je vojska pospremila Raquel na neznano lokacijo.

Ena od posebnosti zaključka bo tudi to, da se ustvarjalci tokrat ne bodo mogli zanašati na konec sezone, ki bi gledalce pustil v pričakovanju naslednjega dela, ampak da bodo morali spisati dejanski zadovoljiv konec. Če jim bo to uspelo bomo izvedeli 3. decembra, ko se bo na Netflixu istočasno pojavilo zaključnih pet epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime