Cyberpunk 2077 zamaknil vse posodobitve in DLC-je v 2022

Dobro leto po izidu je igra Cyberpunk 2077 prišla do stanja, ko jo lahko zadovoljivo poganjamo na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, kar ob izidu preprosto ni bilo mogoče. Razvijalec CD Projekt RED je za igro izdal več posodobitev, ki so popravile tiste večje težave glede optimizacije in s sposobno strojno opremo boste zadevo na PC-ju poganjali pri stabilnih 60 sličicah na sekundo.

Cyberpunk 2077

Kljub vsemu temu trudu pa je pred razvijalcem še veliko dela, saj so hrošči še vedno prisotni, igra pa na splošno zahteva optimizacijo nekaterih igralnih mehanik. Naslednje posodobitve se bodo osredotočale predvsem na vidik izboljševanja igralne izkušnje in manj na optimizacije. Razvijalec je tudi začel z delom na dodatni vsebini, saj pač ne morejo živeti samo od prodaje ene igre, govorice pa pravijo, da naj bi se začelo tudi delo na povsem novem projektu, ki pa zaenkrat nima imena, a predvideva se, da gre za nov del The Witcher franšize.

A na vse te posodobitve in DLC-je bo treba še počakati. Razvijalec je namreč posodobil svoj načrt glede prihajajoče vsebine in na uradni strani zdaj lahko vidimo, da nas vse te zadeve čakajo v prvi četrtini 2022. V to obdobje je razvijalec že prej zamaknil obljubljeno nadgradnjo za konzolo PlayStation 5 in Xbox Series X, zdaj pa bomo očitno v tem obdobju prejeli tudi posodobitve in brezplačne DLC-je. Cyberpunk 2077 je svojo zadnjo posodobitev 1.31 dobil sredi septembra, tako da bomo morali na nove uradne popravke počakati vsaj nekje 4 mesece. Upamo, da se bo vsaj čakanje na koncu izplačalo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime