Resident Evil: Welcome to Raccoon City dobil nov napovednik, ki se osredotoča na grozljivost filma

Konec tega meseca nas v kinih čaka nova doza groze, saj se bo tam pojavil povsem nov Resident Evil film s podnaslovom Welcome to Raccoon City, ki ga tokrat režira Johannes Roberts. Ta nam obljublja svež začetek Resident Evil serije, ta pa tokrat ne bo govorila originalne pripovedi, ampak bo sledila predlogam prvih dveh iger.

To pomeni, da nam bo novi film na platna pripeljal znane igričarske junake kot so Leon S. Kennedy, Claire Redfield, Chris Redfield in Jill Valentine. Spremljali bomo tako dogodke iz prvega dela, ko smo raziskovali temne kotičke Spencer dvorca kot tudi razrušeno policijsko postajo, ki smo jo dodobra spoznali v nadaljevanju.

Režiser Johannes Roberts je velik oboževalec iger in se verno drži dogodkov iz prvih dveh iger, prvi napovedniki pa so prikazali nekaj kadrov, ki so praktično skopirani iz izvirnih videoiger. Kljub temu pa Welcome to Raccoon City nosi nekam poceni izgled in zdi se, da zadeva ni dobila ravno veliko preračuna. Upanje zato ostaja, da bo film vsaj tako slab, da bo v svoji cenenosti postal dober in v to smer nas pelje tudi zadnji napovednik.

Ta nosi naslov Nightmare in se osredotoča na samo grozljivost filma. Pošasti bodo vsekakor rade skakale v obraz in srhljivo pokanje njihovih sklepov pošilja strah v kosti. V napovedniku lahko vidimo tudi Liso Trevor, ki je bila ena prvih eksperimentov Progenitor virusa in smo jo prvič spoznali v predelavi originalnega Resident Evila za konzolo Nintendo GameCube.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City prihaja v kina 24. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime