Total War: Warhammer 3 dobil datum izida

Total War: Warhammer 3 je ena tistih iger, ki bi jo originalno morali preigravati že letos, a sta si razvijalec Creative Assembly in založnik SEGA premislila in zadevo prestavila na začetek leta 2022. Ob najavi prestavitve izida nam niso znali povedati bolj točnega datuma, ta skrivnost pa je bila dokončna razkrita včeraj.

Warhammer 3 bo tako med nas prispel 17. februarja 2022, že od prvega dneva pa bo tudi vključen v Microsoftov naročniški servis Game Pass, ki pa pri nas žal ni na voljo. Razvijalec je priložnost izkoristil še za najavo nove frakcije Ogrov, ki bodo na voljo v obliki DLC-ja The Ogre Kingdoms za vse prednaročnike in tiste, ki si bodo svoj izvod igre kupili v prvem tednu od izida.

Vojska Ogrov se bo zanašala na ogromne bojevnike, tem pa bosta poveljevala dva legendarna poveljnika Greasus Goldtooth in Skrag the Slaughterer. Ta frakcija se bo zanašala na obstreljevanja nasprotnih vojsk z ogromnimi topovi od daleč, temu pa bo nato sledil naval za hitro klanje preostale zalege.

Creative Assembly je že prej najavil nekaj novih ljudstev, ki bodo vsekakor popestrila Total War formulo. Med drugim nas čakata tabora Cathay in Kislev, ki spominjata na Kitajsko in Rusijo, le da sta popestrena z dobro merico fantazijskih urokov in beštij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime