Tale streamer prodaja VR objeme po ceni 86 €

Kako na spletu hitro zaslužiti veliko denarja za bolj malo truda? Ena možnost je vsekakor ustvarjanje OnlyFans profila, a za tja potrebuješ dobro fizično obdarjenost, ki bi ti nato mesečno prinašala lepo število zlatnikov. Drugo možnost pa je izgruntal YouTube streamer z imenom Garoshadowscale, ki mu ni treba sleči niti rokava ali pa imeti milijone ogledov, pa vseeno vsak mesec pošteno zasluži.

Garoshadowscale ima na YouTubu 36k naročnikov, kar ni majhna številka, a spet ni tako velika, da bi lahko živel samo na račun oglasov. Vendar pa ima možakar zvesto skupnost, ki ga redno spremlja na vsakem koraku in mu očitno vsak mesec nameni tudi lepo število donacij.

Ta YouTuber pripada “furry” skupnosti, ki se rada preoblači v živalske kostume. Garo sam nosi podobo zelenega zmaja, vsi njegovi prenosi pa so nekakšna mešanica VR in resničnega igranja. YouTuber je neprestano v VR “maski” zmaja in gledalci ga lahko tako gledajo med igranjem naključnih iger, zelo rad pa skoči tudi čisto VR okolje, kjer se nato pozabava s svojimi privrženci.

Ravno zaradi VR igranja dobi tudi največje število prihodkov. Garoshadowscale ima namreč svoj Patreon račun in tam mu lahko sledilci namenijo različne stopnje podpore. Nižje stopnje prinašajo različne Discord in Minecraft dobrote, a tiste prave zanimivosti se začnejo pri stopnji 86 €.

Za ta denar vam bo Garoshadowscale poklonil VR objem, z njim pa boste lahko naredili tudi selfie. Če mu namenite 216 € dobite poleg tega še 20 minut dolg zaseben pogovor, pri ceni 431 € pa še zasebno VR sobo, kjer se dogaja bog ve kaj.

Na Redditu se je pojavil posnetek takšnega srečanja in objemov in zadeva je resnično bizarna. Garoshadowscale namreč hitro zbrblja svoje zahvale za podporo in objame svoje podpornike in srečanje res dobi nekakšen kulten vidik, kjer so vsi sledilci počaščeni z njegovo prisotnostjo. Oseba, ki je objavila posnetek, je kasneje na Redditu povedala, da ima Garoshadowscale resnično bizarne sledilce in njegov Discord kanal je strogo nadzorovan, saj želi Garoshadowscale vse člane navezati nase in odstranjuje vsakega, ki bi ga pri tem želel preprečiti.

To bizarno obnašanje so podelili tudi nekateri drugi in na Twitterju lahko vidimo izmenjavo zasebnih sporočil z enim bivšim članom, ki ga je Garoshadowscale napadel samo zato, ker je imel ta še vedno stike z njegovim Discord osebjem.

Vse skupaj se morda zdi čudno in vredno zasmehovanja, a zame osebno je situacija hudo žalostna. Priča namreč o temu, da so nekateri ljudje na tem svetu tako osamljeni, da bi plačali tudi visoko ceno za virtualni objem, ki bi jim dal vsaj lažno sliko tega, da so nekomu pomembni. In takšnih ljudi ni malo – samo poglejte si subreddit vejo /r/waifuism, kjer ljudje gojijo dolgoletna razmerja z lutkami in kartonastimi risbami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime