RTV Slovenija in POP TV se bosta v slogu Marvela in DC-ja združila za posebno oddajo

Slovenija te dni riše vrhe lestvic, a žal ne po zaslugi kakšnega športnika, ampak na račun splošne epidemiološke slike. Trenutno smo glede na okužbe na vrhu sveta, kar je vsekakor hudo zaskrbljujoče. Zaupanje v stroko je zaradi zmedenih ukrepov vlade na tako nizki ravni, da ljudje bolj kot zdravnikom zaupajo naključnim Facebook svetovalcem, kar je okužbe pripeljalo do stopnje, da bomo za zdravniške postelje kmalu morali izpolnjevati loto listke.

Neke preproste rešitve ni, a jasno je, da največjo vlogo pri obveščanju prebivalstva nosijo mediji. Glavna igralca na tem področju sta televizijski hiši POP TV in Televizija Slovenija in oba sta nedavno najavila prvi skupni projekt, ki ju bo združil v slogu Marvela in DC-ju, rezultat tega sodelovanja pa bo oddaja Skupaj naprej.

Oddajo bosta skupaj vodili Erika Žnidaršič in Maja Sodja, ti pa bosta v studio povabili cel kup gostov iz zdravstvene stroke, ki držijo intimno poznavanje situacije s Covid-19 epidemijo. Prav tako bomo gledali ljudi, ki se jih je ljudi dotaknila osebno – bodisi je zbolel kdo od njihovih bližnjih ali pa so bolezen prestali sami.

Smisel oddaje je na pogovor pridobiti ljudi, ki jih do sedaj na televizijskih sprejemnikih še nismo videli in da teče beseda še o čem drugem, kot pa o neprestanem ponavljanju enega in istega. Ravno zaradi tega v oddaji ne bo nobenega politika, saj se drugače vse skupaj samo preobrne v prerekanje glede odgovornosti.

Skupaj naprej si bomo lahko ogledali 11. novembra ob 20.00, dvourno oddajo pa bomo lahko hkrati spremljali na TV SLO 1 in POP TV.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime