Stranger Things – nov dražilnik za 4. sezono

V strašljivem oktobru sem si ogledal marsikatero grozljivko in čas sem si vzel tudi za serijo Stranger Things, ki me je z zadnjo sezono presenetila. Nisem namreč vedel, da bo 3. sezona tako močno padla v kvaliteti in na koncu sem se moral prav siliti, da sem zadevo pogledal do konca. Resno, kaj je bila poanta tistih smešnih Sovjetov pod nakupovalnim središčem?!

Resnično upam, da so se ustvarjalci malce zbrali in da bo 4. sezona vsaj malce bolj gledljiva. Za to smo dobili že en kratki dražilnik, ki nas je za hip preselil v strašljivo Creel hišo, Netflix pa je včeraj na splet poslal nov video, ki pokaže življenje drugega dela tolpe, ki zdaj uživa v sončni Kaliforniji.

Eleven je zdaj že odrasla punca in se je po vseh zapletih uspešno vključila v družbo drugih najstnikov. Pridno obiskuje šolo in v njenem pismu Miku je vse v najlepšem redu, a v resnici je Eleven v šoli neprestana žrtev norčevanja, v nekaterih kadrih pa lahko tudi vidimo, da jo napadeta dva moška in da ji družbo dela neka strašljiva lutka.

4. sezona bo vsebovala 9 epizod, točnega datuma pa še vedno nimamo, a je bilo potrjeno, da bo ta izšla enkrat poleti 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime