Tule je nekaj novih slik prihajajočih predelav GTA iger

Še vedno nisem prepričan glede svojih občutkov prihajajočih predelav GTA iger, ki jih bomo dobili v paketu Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Po eni strani so igre GTA 3, Vice City in San Andreas dobile opazno grafično nadgradnjo, a ta je nekakšna čudna zmes nove in stare podobe, ki izpade bizarno predvsem na področju igralnih likov.

Mnenja so razdeljena tudi pri igralcih in marsikdo se sprašuje, če je smiselno za paket teh treh iger odšteti 60 €. Nadgradnja s sabo ne prinaša samo nove grafične lepote, ampak tudi posodobljene igralne mehanike, ki so dandanes vsekakor dobrodošle, saj je streljanje v starejših GTA igrah presneto nerodno.

Rockstar je glede prihajajoče predelave presenetljivo tiho in razen prvega napovednika skoraj nismo dobili nobenih novih informacij. So pa na uradni strani podelili nekaj novih slik, ki si jih lahko ogledate zgoraj, spodaj pa si lahko ogledate nove slike iz verzije za Nintendo Switch. Grand Theft Auto: The Trilogy bo namreč izšel tudi za to konzolo, a ni še jasno, pri kakšnih sličicah na sekundo bo zadeva tekla in če bo optimizacija dovolj dobra za tekočo izkušnjo.

Vse to bomo lahko kmalu lastnoročno stestirali, saj Grand Theft Auto: The Trilogy prihaja že 11. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime