Bioware nas draži z novo sliko za Mass Effect 5

Včeraj se je odvilo tradicionalno praznovanje N7 dneva, ki vsako leto proslavi serijo iger Mass Effect. Te že dolgo počivajo, saj je zadnji del Andromeda igralce pošteno razočaral in založnika EA tako prestrašil, da je serijo za nekaj let postavil na hladno.

Razvijalec Bioware je od takrat še enkrat brcnil v temo, saj je njihov večigralski poizkus Anthem neslavno propadel in njihova edina rešitev pred zaprtjem je bila vrnitev k njihovim koreninam. Tako se je hitro začelo delo na novem Dragon Agu, hkrati pa so napovedali tudi novo poglavje Mass Effect serije.

Mass Effect

Za razliko od Dragon Aga, o novem Mass Effectu ne vemo praktično ničesar, saj je zadeva še prezgodaj v razvoju, da bi lahko razvijalec podelil kakšne bolj podrobne informacije. A za N7 dan so nekaj morali pokazati in tako so s svojimi oboževalci podelili novo sliko, ki je videti kot nekakšen filmski poster.

mass effect

Spletna stran Eurogamer se je spustila v malce bolj podrobno raziskovanje slike. Oblika kraterja nedvomno spominja na robotsko glavo Gethov, tako da bodo ti očitno prisotni tudi v najnovejšem poglavju Mass Effect serije. Zdi pa se, kot da je bilo iz kraterja nekaj odvlečeno ali pa se je odvleklo nekaj kar samo od sebe.

Približana slika pokaže tudi nekaj oseb in ena od njih je zagotovo Krogan. Zanimiva je tudi vesoljska ladja, ki drži obliko, katere do zdaj še nismo videli. Na sebi nosi oznako SFX, ki je bilo kodno ime za originalni Mass Effect daljnega leta 2003.

Vse to so seveda samo ugibanja in do nove Mass Effect igre bo preteklo še dolgo časa, saj bo ta izšla za Dragon Agom 4, tega pa ne bo na spregled še vsaj eno leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime