2. sezona serije Squid Game uradno potrjena

Serija Squid Game je letos postala nepričakovani hit Netflixa in je svetu predstavila pogumne ideje južnokorejskih filmarjev. Osebno mi je sloves serije malce prenapihnjen, saj se je ta resda začela odlično, a v nekje zadnjih treh delih zagon upade in po mojem mnenju so ustvarjalci želeli preveč podrobno razložiti nadzornike smrtonosne igre, kar je uničilo misterij. Vseeno pa je konec pustil kar nekaj odprtih poti in oboževalci so se hitro začeli spraševati o potencialni 2. sezoni.

Prva sezona je bila v razvojnem peklu kar 10 let, režiser in scenarist Hwang Dong-hyuk pa je kasneje priznal, da je zaradi stresa v tem času izgubil 6 zob. Nič čudnega potem, da se je Hwang nekoliko zadržano obnašal glede nadaljevanja, a tega je nedavno v intervjuju za Associated Press vendarle potrdil.

Ta na začetku ni bila zadržana, a povpraševanje gledalcev (in mastni čeki Netflixa) je bilo tako veliko, da praktično ni imel izbire in zato se je končno odločil, da bo zopet stopil za krmilo serije. Ta je za zdaj še daleč od realizacije in Hwang ni mogel potrditi praktično ničesar, še najmanj kakšnega datuma izida. A obljubil je, da se glavni protagonist Seong Gi-hun, ki ga je odlično odigral Lee Jung-jae, znova vrnil in “da bo naredil nekaj za svet”.

Vpliv serije je bil tako velik, da se je preselil tudi med igre. Med igralci se je hitro razširil zabaven večigralski naslov Crab Game, Netflix pa je že izjavil, da razmišlja o uradni videoigri. Squid znamka je skočila tudi med kriptovalute in v obliki velika natega izmaknila veliko denarcev iz žepov lahkovernih investitorjev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime