Ubisoft podarja trojico Assassin’s Creed iger

Francoski založnik Ubisoft te dni praznuje svojo 35. obletnico in letošnje proslavljanje je dokaj grenko. Založnik je namreč še vedno v vročih vodah zaradi negostoljubnih delovnih pogojev in seksualnega nadlegovanja. Od teh obtožb je sicer preteklo že kar nekaj vode, vendar pa so zaposleni te dni zopet dvignili glas, kajti založnik se ne drži obljub in sprememb glede delovne kulture še kar ni.

Da vse ne bi bilo tako črnogledo se je založnik odločil podeliti nekaj brezplačnih iger. Tokrat te prihajajo iz Assassin’s Creed franšize, a žal ne boste deležni zastonjskih glavnih delov, ampak trojice naslovov iz serije Chronicles.

Assassin’s Creed Chronicles: India, Russia in China sledijo protagonistom Arbaaz Mir, Nikolai Orelov in Shao Jun, vsak od teg junakov pa pokaže dogodke iz svoje pokrajine. Vse tri igre se igrajo iz strani gledanega pogleda in so izšle leta 2015, ko je na podoben igralni način postal slaven Mark of the Ninja. Trojico iger ni razvil sam Ubisoft, ampak ločen razvijalec Climax, ki je najbolj znan po svojih dveh Silent Hill igrah Origins in Shattered Memories.

Assassin’s Creed Chronicles ni neka nepozabna izkušnja, a če ste velik oboževalec serije in ste si zaželeli igranja nečesa malce drugačnega, potem je to dober izgovor za bogatenja vaše Ubisoft Connect knjižnice. Svojo kopijo trilogije lahko prevzamete na naslednji povezavi, ponudba pa je veljavna do 12. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime