Kode za Elden Ring zaprto testiranje se na eBayju prodajajo po astronomskih cenah

Razvijalec From Software je imel s svojo igro Demon’s Souls bolj skromne začetke, saj nihče ni pričakoval, da se bo igra, ki je tako presneto težka, dejansko dobro prodala. A razvijalec je dokazal, da v svojih vrstah vsebuje neverjetno talentirane ustvarjalce in skozi Dark Souls in Bloodborne naslove je prihajal do vedno večje prepoznavnosti, tako da je zdaj njihov prihajajoči naslov Elden Ring ena od najbolj pričakovanih iger leta 2022. In glede na vse prestavitve iger v to leto je to vsekakor velik dosežek.

elden ring

Elden Ring bi moral sprva iziti januarja 2022, a razvijalec je izid nato zamaknil na 25. februar 2022. Da čakanje ne bo pretežko, je From Software nedolgo nazaj omogočil prijave na zaprto beta testiranje in izbranci so včeraj dobili svoje kode.

Nekatere od teh so takoj romale na eBay in se trenutno prodajajo po zelo visokih cenah. Dražbe segajo v cenah od nekje 30 € naprej, vendar to niso dokončne cene. Pri Američanih so nekatere cene poskočile v astronomske višine in nekateri primerki so se prodali tudi po ceni 450 $. Tudi Angleži prodajajo svoje kode od 80 funtov naprej, kar je lep denar za praktično nič truda.

elden ring

Elden Ring zaprto beta testiranje se bo začelo jutri, 12. in se bo zaključilo 14. novembra. Strežniki bodo vsak dan odprti samo nekaj ur ob specifičnem času, igralci pa bodo lahko tako prvič preizkusili Dark Souls v odprtem svetu, kar Elden Ring nekako tudi je. Srečni udeleženci testiranja bodo lahko prečkali širno pokrajino, ki skriva cel kup nevarnosti in skritih kotičkov z zakladi. Prvi vtisi opisovalcev so izjemno pozitivni, tako da komaj čakamo na končni izdelek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime