GTA: The Trilogy je trenutno najslabše ocenjena igra vseh časov

Splavitev prenovljene trilogije iger GTA: The Trilogy – Definitive Edition je šla vse prej kot po načrtih. Razvijalec Rockstar Games je v prenovljen pogon Unreal Engina 4 poslal tri legendarne igre GTA 3, Vice City in San Andreas, žal pa je ta prehod s sabo prinesel cel kup hroščev, sama grafična nadgradnja pa tudi ni ravno najboljša.

Vtis je dodatno zagodla težavna PC verzija, ki je s sabo prinesla datoteke, ki pa niso bile namenjene javnosti. Igralci so med kopanjem po datotekah naleteli na glasbo, ki je bila zaradi manjka licence odrezana iz končnega izdelka. Te težave so razvijalca prisilile, da je preprosto izključil strežnike za verifikacijo, kar je onemogočilo nakup igre na PC-ju, a nedelujoči strežniki so hkrati onemogočili verifikacijo tistim, ki so igro že kupili. Strežniki zdaj spet delujejo, a to je slaba tolažba, saj nekateri kar 3 dni niso mogli zagnati svojega legitimno kupljenega izdelka.

Igralci so zato svoj bes začeli zlivati na spletni strani Metacritic in ocena igre je začela strmo drseti navzdol, dokler ni dosegla skoraj samega dna. GTA: The Trilogy zdaj drži oceno 0.5/10 in je tako prevzela nelaskavi naslov najslabše igre vseh časov od Warcrafta 3: Reforged, ki trenutno drži oceno 0.6/10.

Ocen na Metacriticu ni priporočljivo jemati preveč resno, saj lahko oceno podeli vsak – tudi tisti, ki igre ni nikoli zagnal in se je samo pridružil veselju zbijanje ocene s podeljevanjem ničel. Vseeno pa je to jasen znak, da ga je Rockstar polomil na celi črti. Ta je nazadnje na Twitterju zapisal, da pridno delajo na popravkih za igro, a glede na vse hrošče, jim bo ta naloga vzela res veliko časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime