Gucci in Microsoft partnerstvo spočelo poseben Xbox, vreden 10.000 $

Ste se kdaj vprašali, kako se igranja iger lotijo tisti največji bogataši, ki ne morejo niti zakašljati, brez da jim ne bi iz žepov zletelo nekaj stotakov evrov? Vpogled v takšno življenje sta nam zdaj ponudila Microsoft in Gucci, ki sta skupaj spočela prav posebno verzijo Xboxa Series X, za katerega pa bo treba odšteti nič manj kot 10.000 dolarjev.

Gre za ekstremno omejeno izdajo konzole, saj bo proizvodne trakove zapustilo vsega 100 izvodov. Ti bodo na sebi nosili verigo vgraviranih GG črk. Te v svetu igričarstva predstavljajo besedi “Good Game”, v svetu mode pa te stojijo za imenom Guccija Gucci – ustanovitelja Gucci modne znamke.

Kupci bodo prejeli mikaven kovček, ki je odet v prepoznavne barve Guccija, na sebi pa nosi tudi Xboxov logotip. Znotraj se nahajata še dva brezžična Xbox Series X igralna ploščka, ki prav tako vsebujeta modro-rdeči črti ter minimalen Gucci logotip. Notranjost kovčka je odeta v privlačno zeleno usnje ter nekaj dokumentacije – med njo boste našli tudi kodo za naročniški servis Game Pass Ultimate.

To posebno konzolo bodo bogataši lahko kupili samo v Gucci trgovinah, ki se nahajajo praktično po celem svetu. Če imate res preveč drobiža lahko skočite v Milan ali pa Berlin v Gucci Circolo štacuno in igrate Halo Infinite v pravem slogu.

Partnerstvo med tema dvema znamkama je morda malce nenavadno, a ima svoj smisel. Microsoft namreč danes praznuje 20. obletnico konzole Xbox, Gucci pa bo v kratkem dobil film House of Gucci, kjer bo glavno vlogo prevzela Lady GaGa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime