Xbox danes praznuje svojo 20. rojstni dan – nas čaka zvečer kakšno presenečenje?

15. november je za Microsoft zelo pomemben. Takrat se je namreč za ameriški gigant odločil vstopiti na konzolni trg in se po robu postaviti Nintendo in Sonyju. Tako se je rodil prvi Xbox, ki je bila res velika škatla s še bolj velikim kontrolnim ploščkom, ki so ga v rokah lahko držali samo največje šape.

Od rojstva originalne konzole je minilo že dolgih 20. let in Microsoft bo seveda ta dogodek obeležil s posebnim prenosom v živo, ki nas bo spomnil na nekatere najlepše trenutke iz Microsoftove zgodovine. Microsoft ostaja sicer skrivnosten in vsebine prenosa v živo ni natančno obrazložil, tako da nas morda čaka kakšno presenečenje.

Ena od bolj glasnih govoric pravi, da naj bi danes presenetljivo izšla večigralska komponenta igre Halo Infinite, ki bo za igranje povsem brezplačna. Govorico je potrdilo več virov, a nekateri zdaj pravijo, da si je Microsoft premislil tik pred zdajci in naj bi bil izid zamaknjen za kasneje v novembru, kar bi bila škoda, saj tudi Halo danes praznuje svoje 20. rojstni dan.

Microsoft je že potrdil, da ni za pričakovati novih najav iger, a morda vseeno dobimo nove vpoglede v tiste, ki smo jih že videli. Založnik ima po nakupu Bethesede vsekakor dovolj za pokazati, morda pa vidimo tudi kakšen nov utrinek iz igre Fable ali pa Senua’s Saga: Hellblade 2.

Prenos v živo lahko gledate preko zgornjega okna, zabava pa se začne nocoj ob 19.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime