Halo Infinite večigralski del zdaj na voljo za igranje

Govorice so se na koncu izkazale za pravilne in Microsoft je ob včerajšnjem proslavljanju 20. obletnice Xboxa igralce presenetil in najavil, da bo večigralski del Halo Infinita predčasno in z igranjem smo lahko začeli na isti dan.

Halo Infinite je tako zdaj na voljo za igranje in na Steamu lahko že prenesete svojo brezplačen izvod in se podate v 1. sezono, ki nosi ime Heroes of Reach. Sezona se bo uradno začela 23. novembra in bo trajal vse do maja 2022. Nadaljnje sezone bodo krajše in bodo obsegale 3 mesece, a razvijalec 343 Industries je 1. sezono raje razširil, saj želijo vse naučene lekcije prenesti v naslednje poglavja.

Heroes of Reach tako uradno še ni štartal, zato je igra tehnično še vedno v beta stanju, a lahko ste brez skrbi, saj vam ob uradnem zagonu sezone razvijalec ne bo brisal napredka. Če se boste v igro prijavili pred uradnim štartom 1. sezone si boste tudi prislužili nekaj kozmetike, ki bo usmerjena v praznovanje obletnice igre.

halo

Naval na Steam je bil včeraj nepopisen in strežniki so bili včeraj tik pred tem, da se zrušijo. Igralci so presenečeno ugotovili, da je hitrost prenosa padla na okoli 100 KB/s in če si pogledate zgornji graf, je razlog takoj jasen. Steam mreža je namreč zaznala močan poskok v prenosu podatkov, ki je dosegel več kot 24 Tbps in v bistvu je impresivno, da se na koncu ni vse skupaj samo zrušilo.

Zagon je bil več kot uspešen in na višku popularnosti je igro naenkrat preigravalo 272.586 igralcev, zdaj pa je ta številka padla na okoli 100k. To so glede na težave s strežniki in dejstvo, da smo sredi tedna, vseeno hudo impresivne cifre in zanimivo bo videti, če se bodo skozi mesec tudi obdržale.

Halo Infinite enoigralski del še vedno prihaja, a na tega boste morali počakati do 8. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime