Halo serija dobila prvi dražilnik

Franšiza Halo se bo očitno končno preselila tudi izven okovov igričarske industrije. Ta načrt ima Microsoft že dolgo v izdelavi, a nikoli ni prišel do realizacije. Davnega leta 2006 naj bi celo dobili film, ki bi ga ustvaril Peter Jackson, režiser legendarnih filmov Gospodar prstanov, žal pa od tega na koncu ni bilo nič.

Ideje o filmu so bile kasneje opuščene in začelo se je tuhtati o seriji. Te so v zadnjih letih zaradi pretočniških servisov postale hudo popularne in praktično vsak od njih ima pod sabo vsaj eno igričarsko licenco. V to smer gre tudi Halo, a tudi tu ni šlo brez zapletov. Serija je bila sprva najavljena leta 2018 in za produkcijo naj bi poskrbel Showtime, a Microsoft je na včerajšnjem praznovanju 20. rojstnega dneva Xboxa napovedal spremembo založniške smeri.

Dobili smo kratki dražilnik, ki res ne pove veliko, a če gre soditi po teh kratkih utrinkih, potem se nam za proračun ni bati. Glavno vlogo Master Chiefa bo odigral Pablo Schreiber, slišimo pa lahko tudi glas Cortane, ki jo bo v seriji prevzela igralka Jen Taylor.

Halo serija je zamenjala tudi pretočni servis, saj bo izšla na Paramount Plusu in to enkrat v 2022. Žal ta v Sloveniji še ni na voljo, a bo naslednje leto začel s svojim postopnim predorom v Evropo in če nam bo sreča naklonjena, se bo pojavil tudi v naših koncih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime