Riot čez noč izdal svoj prvi enoigralski naslov Ruined King: A League of Legends Story

League of Legends uradno ni več samo MOBA igra, ki očitno ne bo nikoli umrla, saj je razvijalec Riot igrino izročilo uspešno preselil tudi na druga področja. Na Netflixu vsak teden dobivamo nove dele animirane serije Arcane, ki je dejansko namenjena tudi gledalcem, ki LoL-a ne poznajo.

Včeraj pa je razvijalec najavil tudi nove projekte izpod njihove založniške znamke Riot Forge, ki bo v svetu League of Legendsa spočela unikatne naslove. Za enega od teh, Ruined King: A League of Legends Story, smo vedeli že nekaj časa, a niti sanjalo se nam ni, da bo Riot igro izdal že kar včeraj in je zdaj že na voljo za nakup.

Ruined King je njihova prva enoigralska igra, v njej pa raziskujemo temnice Runeterre ter sodelujemo v poteznem boju. Gledali bomo v nekatere znane obraze, ki smo jih srečali v osnovni igri, grafični risankasti slog pa spominja na Diablo 3.

Zadeva s sabo prinaša tudi še eno novost, ki je v Riotovih naslovih še nismo videli: dejansko ceno. Ruined King namreč zase zahteva 29,99 €, zadevo pa lahko celo kupite na Steamu, GOGu in Epic Games trgovini.

A to ni edini naslov, ki je včeraj izšel, saj smo dobili tudi ritmično igro Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Tudi ta je na voljo na Steamu po nižji ceni 8,99 €, gre pa za od strani gledano platformščino, kjer nadzorujemo Ziggsa. Tako Ruined King kot Hextech Mayhem sta na voljo tudi za konzole PlayStation 4 in 5, Xbox One in Xbox Series X ter Nintendo Switch.

Riot je to priložnost izkoristil še za najavo nove enoigralske igre Song of Nunu, ki bo spremljala Nunu in njenega prijatelja Willumpa, dobili pa smo tudi nekaj podrobnosti glede prihajajoče 2D platformščine Convergence, ki izide enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime