Spider-Man: Ni poti domov dobil nov napovednik

Naš najljubši človek pajek, preprosto imenovan Spider-Man, bo letos zaključil svojo trilogijo pustolovščin, to pa tudi najverjetneje pomeni, da se bo od vloge poslovil Tom Holland in da se bo v bodočih filmih nekdo drug oblekel v značilne rdeče pajkice.

Njegova zadnja avantura Ni poti domov pa bo očitno najbolj eksplozivna do sedaj – vsaj tako obljublja včerajšnji napovednik, ki je namenjen samo tistim, ki ste si že ogledali pretekla dva filma. V to smer gre tudi nadaljevanje tega članka, saj vas naprej čakajo kvarniki, ki jih pred ogledom prejšnji Spidey filmov ni pametno brati.

Zgodba bo direktno nadaljevanje drugega dela, ko je bila Peter Parkerjeva identiteta razkrita širnemu svetu. Našemu junaku to seveda ni všeč, zato želi spremeniti potek preteklih dogodkov in za te namene je v pomoč vpoklical Doctorja Strangea. A ker je to Marvelov film, seveda nekaj ne gre po načrtih in napaka je celo tako velika, da se porušijo dimenzije.

V sedanji svet tako vpadejo Spider-Mani iz preteklih filmov, zraven pa bodo prisopihali tudi glavni zlobci, med katerimi najdemo Green Goblina, Electra in Doctorja Octopusa, iz katerega se Spider-Man tudi pošteno ponorčuje. Seveda so se pojavila tudi ugibanja, če se bosta v novem filmu pojavila tudi prejšnja nosilca rdečih pajkic: igralca Tobey Maguire in Andrew Garfield. Njuno sodelovanje ni bilo uradno potrjeno in tudi v novem napovedniku ju ne vidimo in morda Sony skriva njuno vpletenost do samega izida filma.

Ali je na tem kaj resnice bomo izvedeli 17. decembra, ko bo Ni poti domov tudi uradno prispel v kina, žal pa ne bo na voljo na nobenem pretočnem servisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime