The Game Awards nominacije zdaj odprte – glasujte za svojo igro leta!

Igričarski Oskarji The Game Awards se vračajo tudi letos in čeprav smo v letu 2021 dobili cel kup prestavitev naslovov v 2022, ki bo očitno naravnost ubijalsko, smo tudi letos prejeli kar nekaj zanimivih igričarskih dobrot, ki so vredne medalje.

Letos je največ nominacij prejel Deathloop, ki se za nagrado najboljšega poteguje kar v devetih kategorijah, na drugem mestu pa malce zaostaja Ratchet and Clank: Rift Apart, ki je prejel šest nominacij. Psychonauts 2 in It Takes Two si delita tretje mesto s petimi nominacijami, vse te naštete pa se borijo tudi v glavni kategoriji igre leta. Tu notri najdemo še Resident Evil Village in Metroid Dread, zanimivo pa je, da nikjer ni Forze Horizon 5, ki je na Metacriticu ena najbolje ocenjenih iger letošnjika.

Zanimivi sta tudi dve nominaciji kontroverznega Cyberpunka 2077, ki ga najdemo v oddelku za najboljšo glasbeno podlago in za najboljši RPG. Nominaciji sta malce presenetljivi a ne preveč, saj je imel Cyberpunk 2077 veliko problemov, a glasba to zagotovo ni bila. Prav tako na RPG področju ni imel preveč konkurence, tako da zna na koncu celo zmagati.

Tako kot vedno lahko tudi letos svoje glasove za kar 30 različnih kategorij oddate na uradni strani, prireditev pa bomo lahko v živo gledali 9. decembra, kjer bomo dobili tudi končnega zmagovalca ter kup novih napovednikov za prihajajoče naslove.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime