Alien: Isolation bo naslednji mesec skočil tudi na telefone

7 let stara grozljivka Alien: Isolation je ena bolj tragičnih zgodb igričarske industrije. Gre za eno najboljših grozljivk vseh časov in upal bi si trditi, da je to dejansko edini izdelek franšize Osmi potnik, ki se lahko po kvaliteti postavi ob bok originalnemu filmu in njegovemu nadaljevanju.

Žal pa se Isolation, kljub svoji neizmerni kvaliteti, ni dobro prodal in zdaj lahko tudi praktično potrdimo, da SEGA ne bo nikoli odobrila delo na nadaljevanju. No, vsaj ne na takšnem, ki smo ga hoteli, saj smo leta 2019 dobili drugi del Alien: Blackout, a ta je bil povsem drugačen od atmosferičnega originala in smo ga lahko igrali samo na iOS in Android telefonih in tablicah.

A založniku je bil očitno prehod na novo igralno platformo dovolj všeč, da so včeraj napovedali tudi predelavo originala, ki ga bo spočel Feral Interactive, ta pa je pred tem že predelal Isolation za Nintendo Switch. Dobili smo napovednik, ki kaže presenetljivo dobro grafiko za telefone in zadeva res pokaže, da je mobilna platforma v grafičnem smislu napredovala že zelo daleč.

Kontrole bodo seveda predelane in prirejene zaslonu na dotik, igra pa bo v sebi držala vseh sedem DLC-jev.

Predelava prihaja 16. decembra – na iOSu lahko zadevo prednaročite po ceni 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime