Saints Row prestavil izid za pol leta

Ponovni zagon serije iger Saints Row se bo zgodil kasneje, kot pa je bilo prvič zastavljeno. Razvijalec Volition je projekt sprva napovedal avgusta in z napovednikom pri igralcih naletel na mešane odzive. Nekateri so pozdravljali vrnitev serije k bolj realnim koreninam, drugi pa so grdo gledali v grafično podobo, ki je po mnenjih nekaterih igralcev s svojo barvitostjo spominjala na Fortnite.

Koliko teh kritik je razvijalec vzel v zakup ni znano, a zdaj vemo, da igre ne bomo igrali februarja 2022, ki je bil originalno zamišljen izid igre. Založniška hiša Embracer Group je v včerajšnjem finančnem poročilu povedala, da je zamaknila cel kup izidov iger in med njimi se je znašel tudi Saints Row.

Kdo za vraga je Embracer Group, se morda zdaj sprašujete? Gre za ogromno založniško hišo, ki ima pod sabo kup drugih založnikov in razvijalcev. Lastijo si denimo založnika Koch Media, ki ima pod sabo vejo Deep Silver, ta pa je na koncu tudi lastnik razvijalca Volition. Embracer Group je nedavno si pripojil tudi Gearbox, v razvoju pa ima trenutno več kot 100 iger, 25 od teh je AAA kvalitete.

V finančnem poročilu je bil izid igre Saints Row zastavljen bolj na široko, Volition pa je kasneje začrtal izid za 23. avgusta 2022. Razlog prestavitve je podcenjevanje koronavirusa in njegovega učinka na hitrost razvoja in za delo preprosto potrebujejo več časa, saj bo to najbolj ambiciozen Saints Row do sedaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime