Ubisoft podarja brezplačne kopije igre Splinter Cell: Chaos Theory

Sam Fisher je ime, ki je igričarjem že dolgo znano, a že vse od leta 2013 ni prejelo samostojne igre. Sam je namreč junak franšize Splinter Cell, ki nas je nazadnje obiskala preko igre Blacklist, zaradi slabe prodaje tega naslova pa je založnik Ubisoft celo franšizo za dolga leta postavil na hladno.

Govorice sicer vseskozi namigujejo, da je nov del Splinter Cella za naslednjim ovinkom in trenutni neuradni viri pravijo, da bomo naslednje leto dobili napoved novega poglavja. Do takrat vam ne preostane drugega, kot pa da se poigrate s starejšimi naslovi serije, kjer Chaos Theory na splošno velja za najboljšega.

In ravno tega Ubisoft trenutno podarja brezplačno vsakemu, ki obišče naslednjo povezavo in klikne gumb “Get it for free”. Seveda se boste za prevzem nagrade morali najprej prijaviti na stran, igro pa lahko na še bolj enostaven način pridobite preko nameščenega Ubisoft zaganjalnika, saj vas bo na vrhu pričakala ogromna reklamna pasica.

Chaos Theory je prava poslastica za vse tiste, ki imate radi dobro sestavo stopenj in veliko prikritega smukanja med sovražniki. Sam Fisher se ne zanaša samo na izogibanje svetlobi, ampak mu na pomoč priskočijo tudi razne tehnološke igračke.

Ponudba je na voljo do 25. novembra, zato le pohitite s prevzemom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime