John Krasinski zavrnil snemanje scene v Pisarni, ki bi uničila razmerje med Jimom in Pam

Popularna komična serija Pisarna se je po mesecih odsotnosti zopet vrnila na Netflix in se v Sloveniji takoj zavihtela na sam vrh gledanosti. Trenutno zaostaja samo za filmom Red Notice, kar je nekako logično, saj gre za nov film z zvezdniško zasedbo, a zagotovo ga bo Pisarna slej kot prej prehitelja.

Ta serija je namreč večna in čeprav je od zadnje epizode preteklo že dolgih 8 let, oboževalci še vedno dnevno vrtijo stare epizode in so vedno v lovu za kakšno izgubljeno sceno, ki se je izgubila med produkcijo.

Nekaj dni nazaj je izšla tudi nova knjiga Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office, ki je v sodelovanje povabila producente in igralce, ti pa so za knjigo obujali spomine in zapisali nekaj najbolj zapomljivih dogodkov, ki so se zgodili med snemanjem.

Enega od teh je doletel igralca Johna Krasinskija, ki je v seriji igral lik Jima, ta pa je začetne sezone redno preživel za pultom simpatične receptorke Pam, s katero sta si kasneje dahnila tudi usodni “da”.

Parček je skozi celo serijo služil kot neko sidro normalnosti, ki je pri miru držalo ladjo norosti vseh drugih. A tudi Jim in Pam sta imela proti koncu nekaj svojih težav, ki bi ušle povsem izpod nadzora, če po mizi ne bi udaril igralec John Krasinski.

V osmi sezoni so producenti v serijo vpeljali lik mikavne Cathy, ki ji je bil Jim še kako všeč. Par se je nato v epizodi After Hours znašel sam v hotelski sobi in Cathy želi Jima več kot očitno položiti v posteljo, ta pa v zadnjem hipu na pomoč pokliče Dwighta, na koncu pa Cathy vrže iz svoje hotelske sobe.

Vendar pa je bil originalen scenarij drugačen. V originalni ideji bi se moral Jim vdati čarom in se začeti poljubljati s Cathy, s tem pa bi prevaral Pam. Krasinski je v knjigi zapisal, da je bil to edini trenutek v njegovi karieri, ko so njegova usta zapustile besede: “Ne, tega ne bom naredil.”

Krasinski pravi, da je določena meja, do kjer lahko porineš občinstvo in če jih porineš predaleč, se nikoli več ne bodo vrnili. Svojo pritožbo je odnesel do ušes izvršnega producenta Grega Danielsa, ta pa se je na koncu odločil, da kontroverzne scene ne bo posnel.

Tako bosta Jim in Pam pri gledalcih za vedno zapisana v lepem spominu, a zanimivo je videti, kako bi lahko samo ena odločitev pomembno vplivala ne samo na razplet, ampak tudi na celo zapuščino serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime