Stan in Kyle sta v dražilniku za nov South Park film povsem odrasla

Konec novembra bo zabaven, saj bomo po dolgem času dobili nekaj nove South Park vsebine. Ta bo produkt obsežne pogodbe, ki sta ga ustvarjalca Trey Parker in Matt Stone spisala s pretočnim servisom Paramount+, ki ju je v zameno za milijardo dolarjev zavel k ustvaritvi 14 South Park filmov in prvi od teh je praktično pred vrati.

Prvi od teh bo nosil ime South Park: Post Covid in zanj smo dobili kratki dražilnik, ki si ga lahko ogledate zgoraj. V videu lahko vidimo starejšega Kyla, ki pokliče svojega prijatelja Stana, oba pa sta zdaj bradata možakarja srednjih let. Kyle je očitno v nekih težavah in ulice mest so prepredene s paničnimi ljudmi, ki ne vedo več kaj bi sami s sabo.

Post Covid nam bo pokazal življenje po koronavirus pandemiji, ko se bo civilizacija poskušala vrniti nazaj v normalno življenje. Dražilnik očitno namiguje, da bomo za vrnitev v normalnost potrebovali cela desetletja, zaradi česar sta Kyle in Stan tudi tako stara. V videu lahko vidimo za trenutek tudi Stanovega očeta Randyja, ki je zdaj star dedek, ki je iz brezglutenskega preklopil na svoje staro pivo.

South Park: Post Covid prihaja na pretočni servis Paramount+ 26. novembra, samo mesec kasneje v decembru pa naj bi dobili še drugi South Park film.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime