Star Wars: The Old Republic razširitev Legacy of the Sith dobila datum izida

BioWarova MMO igra Star Wars: The Old Republic danes šteje že 10 let in bolj malo je igralcev, ki so dejansko pričakovali, da se bo ta naslov toliko časa obdržal med živimi. SWToR je bil namreč sprva zamišljen kot World of Warcraft ubijalec in založnik EA je v projekt zlil nepredstavljive količine denarja. Na žalost igra WoWa ni izbila iz prestola, a prehod na Free2Play model je naredil čudeže in tako je The Old Republic še danes živ in bo naslednji mesec prejel celo novo razširitev.

Ta se bo imenovala Legacy of the Sith in nas bo odpeljala na vodeni planet Manaana. Tega smo že srečali v igri Knights of the Old Republic in je v bistvo ogromno mesto, ki plove na oceanu, po njem pa se sprehajajo čudna vodna bitja, ki se imenujejo Selkath. Zdaj se bomo zopet vrnili med te naseljence z izjemno unikatnim tipom govorjene besede, saj se je predtem na površino spustil zlobni sith Darth Malgus, ki ima očitno nekaj zopet bregom.

To bo torej glavna štorijalna nit, poleg Malgusa pa bomo tudi srečali kup drugih oseb, ki smo jih srečali že prej. Dodan bo tudi še en snežni planetu Elom, kjer nas čaka tudi nova operacija R-4 Anomaly, ta pa nas bo postavila za pete čudaškega sithovskega kulta, veselite pa se lahko tudi nove “flashpoint” temnice.

Razširitev bo zaključila pomembna posodobitev, ki bo predrugačila napredovanje likov in bo igralnim razredom že od 1. stopnje omogoča uporabo veščin drugih razredov.

Legacy of the Sith prihaja 14. decembra, BioWare pa je za proslavitev 10. rojstnega dneva obnovil pet originalnih napovednikov, ki si jih zdaj lahko ogledate v ločljivosti 4K.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime