The Wheel of Time zdaj na voljo za ogled in Amazon je pripravil prav posebno promocijo

Danes je pomemben dan za vse navdušence nad fantazijskimi pripovedmi, ki so čakali svoj nov obrok vse odkar se je zaključila prva sezona The Witcherja. Amazon je namreč na svoj pretočni servis Prime pripeljal svojo novo serijo The Wheel of Time, ki je imela za sabo titanski proračun in nam bo predstavila povsem novo zgodbo, ki jo je v 14 knjigah popisal pisatelj Robert Jordan.

Amazon je v zadnjem mesecu začel pospešeno promocijo, nekaj dni nazaj pa je v nekaterih največjih mestih po svetu kot so Tokio, New York in London zagnal prav posebno vizualno poslastico v obliki 3D video panoja.

V zgornjem posnetku lahko vidite zadevo postavljeno v Piccadilly Circusu v Londonu in predstavitev je vsekakor spektakularna. Kratki video pokaže borbo čarovnice Moiraine Damodred, ki je predstavnica ceha Aes Sedai, ta pa je zaklenjen v večen boj s temno stranjo. 3D iluzija je sicer kratka, a vseeno hudo impresivna, saj liki in roke dobesedno izstopajo iz stavbe in ni vrag, da ko vidiš nekaj takega, ne boš doma tudi kliknil na predvajanje serije.

Video je na vsaki lokaciji malce drugačen in igralka Rosamund Pike je morala večkrat posneti svoje kriljenje z rokami. Razlog za to je izbira specifičnih lokacij, saj vsaka od njih vsebuje svojo posebno osvetlitev in višino, zato je bilo treba posnetek prilagoditi njihovim zahtevam.

The Wheel of Time je danes tudi debitiral na pretočnem servisu Prime in trenutno so za ogled na voljo 3 epizode. Vsak teden bomo dobili novo epizodo, teh pa se bo do 24. decembra nabralo 8, potrjena pa je že tudi 2. sezona serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime