Nadležni Crazy Frog se zaradi nekega razloga vrača v naša življenja

Modra žaba Crazy Frog nam je kravžljala živce davnega leta 2005, ko se je rodila najprej v obliki zvonenja za mobilne telefone, kasneje pa smo dobili še video spot in polno skladbo, ki je za nekaj časa vladala vrhu glasbenih lestvic.

“Pesem” je v bistvu samo ponavljanje dveh medmetov na ritem komada Axel F, ki je do svoje prepoznavnosti prišel v filmih Policaj iz Beverly Hillsa. Otročad je takrat pesem pridno nabijala po cele dneve, kar je že dovolj velik razlog, da se marsikateremu odraslemu še danes ob pogledu na modro žabo obrne želodec. A še bolj zoprno je to, da gre pesem hitro v ušesa in ne gre iz glave, zato vas zasleduje kot nek glasbeni demon, za katerega preprosto ni zdravila.

In zdaj se ta pošast vrača, saj je uradni Instagram račun napovedal obuditev modre žabe. Pripravlja se namreč nova pesem in video, ki naj bi izkoristila TikTok generacijo, za katero bi bil Crazy Frog idealen. Vsaj tako je povedal Wolfgang Boss, ki vodi Sony Music, ta pa si tudi lasti pravice do Crazy Froga. Wolfgang je povedal, da je k obuditvi prispeval tudi nov porast ogleda uradnega YouTube posnetka, ki je do danes nabral že več kot 3 milijarde ogledov.

Novo pesem, ki jo bo sproduciral originalni ustvarjalec Reinhard “Voodoo” Raith, bo na YouTube pridrvela 10. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime