Nova NFT platforma, ki ponuja digitalno obutev

Space Runners je nova platforma za NFTje, ki temelji na Solana blockchainu (SOL). Ustvarjajo digitalne superge, s katerimi lahko obujemo svoje avatarje v igrah, metaverzih in v AR (spremenjeni resničnosti) preko brskalnikov. Ob prvi seriji bo mogoče zbirati superge tako, da jih kupimo ali pa da jih med seboj zamenjamo. Ob vsaki menjavi nas platforma za zvestobo nagradi z deležem provizije v kriptovaluti SOL, v prihodnosti pa napovedujejo vzpostavitev večverižne tržnice – torej bo mogoče z njimi trgovati tudi na drugih blockchain protokolih.

Prva serija NFT obutve poimenovana Broken Shoe je narejena v sodelovanju z igralcem lige NBA Zionom Williamsonom. Po vsej verjetnosti ime namiguje na nesrečen dogodek iz leta 2019, ko si je Zion ob padcu na igrišču uničil superge. Po spletu so hitro zaokrožili posnetki, ki prikazujejo kako si je, kot so dogodek kasneje poimenovali ”zlomil čevelj”. S tem dogodkom so te uničene superge dobile zgodovinsko vrednost in kasneje so zbiratelji ocenjevali, da bi se lahko prodale za več kot 250.000 dolarjev.

Pred kratkim pa so Space Runners napovedali sodelovanje še z enim zvezdnikom iz lige NBA Kyleom Kuzmo.

Vendar je to šele začetek. Podjetje v prihodnosti načrtuje sodelovanje z umetniki in modnimi oblikovalci, znanimi osebnostmi in modnimi hišami. Vloga zvezdnikov je ključnega pomena za razvoj tega prostora, saj bodo pripomogli k vzpostavitvi digitalne mode, ki jo sprejemajo množice.

Prav tako si obetajo sodelovanja z večjimi proizvajalci oblačil, ki bi lahko pred izdajo svoje nove kolekcije obutve, uporabili Space Runners za izdajo NFTjev. S tem bi lahko v digitalnem svetu preverili priljubljenost svojih izdelkov še preden bodo na voljo v resničnem svetu in temu prilagodijo proizvodnjo. Nekatere svetovno znane modne hiše kot so Dolce & Gabbana, Burberry in Louis Vuitton so pred tem že uspešno lansirale svoje NFT kolekcije.

Končni cilj podjetja je ustvariti Wear2earn ekosistem in postati prvi DAO (decentralizirana avtonomna organizacija) za digitalno skupnost mode. To nameravajo storiti z izdajo lastnega žetona RUN. Za ta žeton vzpostavljajo lasten sistem decentraliziranih financ, ki med drugim omogoča obrestno varčevanje in možnost glasovanja pri upravljanju platforme.

Za več informacij lahko obiščete njihov uradni Discord kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime