Razer Kishi spremeni telefon v prenosno konzolo in je trenutno močno znižan

Naši telefoni imajo zdaj v sebi že toliko mišic, da jih lahko izrabimo za legitimne igralne naprave. A kakor so zadeve res močne, se vedno zatakne pri samem nadzoru, saj tapkanje po ekranu preprosto ne da dovolj dobrega in natančnega odziva, kot bi si ga želeli za kakšne bolj napredne igralne formule.

A kaj če bi lahko na telefon dobili prave kontrole, ki bi nam igralno izkušnjo približale Nintendo Switchu? To ni neka znanstvena fantastika, saj tako Android kot tudi iOS telefoni podpirajo Bluetooth povezovanje z igralnimi ploščki in že zdaj lahko vzamete Xbox krmilnik, tega povežete na telefon in se spravite v igranje. A ergonomsko to izpade malce nerodno in ravno to oviro odpravi Razer Kishi.

Gre za kontrolni plošček, ki je posebej prirejen mobilnim napravam. Telefon vstavite znotraj ogrodja in Kishi je prilagodljiv različnim oblikam, tako da strahu pred nezdružljivostjo ni. Na koncu dobite prenosno napravo, ki močno spominja na Nintendo Switch: tu sta dve gobici, štirje gumbi, dva sprožilnika in križni gumbi, kar je praktično vse, kar nam ponujajo moderni igralni ploščki.

Kakšnih posebnih nastavitev ne potrebujete in takoj se lahko spravite v preigravanje Warzona ali pa Fortnita. Tisti, ki bi si radi prihranili baterijo, se lahko ozrete za pretočnim servisom Game Pass, ki ponuja pretočno igranje tudi tistih iger, ki niso nikoli doživele predelave za mobilne telefone, tu pa je tudi samostojni servis Moonlight, ki ponuja pretočno igranje iz vašega PC-ja.

In zdaj je Razer Kishi v sklopu Amazonove akcije Black Friday znižan na najnižjo ceno do sedaj. Za Android verzijo boste odšteli 60,99 €, a k temu je treba dodati 8 € poštnine. Tu je tudi inačica za iPhone, ta pa je malce dražja, saj stane 74,99 €, a tudi pri tej je treba dodati še poštnino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime