Hitman 3 bo januarja prejel večjo posodobitev, ki bo med drugim vpeljala tudi podporo za VR igranje

Januarja bo minilo eno leto od izida igre Hitman 3 in razvijalec IO Interactive zanjo še vedno pridno razvija novo vsebino. Za naslednje leto tako pripravljajo novo sezono posodobitev pod skupnim imenom Year 2, ta pa bo s sabo prinesla kar nekaj pomembnih sprememb.

Med njimi v oko najbolj skoči omogočeno igranje v VR načinu, ki so ga do sedaj lahko izkoriščali samo igralci na konzolah PlayStation 4 in 5 preko namenskih očal PSVR. Zdaj se bodo v tem igralnem načinu pozabavali tudi PC igralci in to je končno ena visokoproračunska igra, ki jo bomo lahko igrali na PC VR sistemih in ne samo na Oculus Questu 2.

Hitman 3 bo poleg tega prejel tudi podporo za ray tracing osvetljevanje in glede na to, da v pogonu tretjega dela lahko igramo tudi misije iz preteklih naslovov, bomo zdaj v olepšani podobi preigrali vse tri igre.

Year 2 bo s sabo prinesel tudi nove mape, štorijalne niti in dodatna orodja ter orožja, ki bodo popestrile naše igranje. Razvijalec je omenil tudi nov igralni način Elusive Target Arcade, ki pa je zaenkrat zavit v tančico skrivnosti. Elusive Targets smo v igrah sicer že srečali, saj gre za izjemno težke tarče, ki zahtevajo veliko načrtovanja in če nam spodleti, so izgubljene za vedno. Kaj točno prinaša Arcade način še ni znano, a nekako pričakujemo, da bomo dobili še eno priložnost za popravni izpit spodletelih umorov.

IO Interactive da nam Year 2 prinaša še nekatere druge stvari, ki jih igralci že dolgo zahtevajo. Upamo, da sem spada tudi igranje, ki ne zahteva neprestane internetne povezave, ki igralcem povzroča skrbi že od prvega dela.

Vse to prihaja naslednje leto, večja predstavitev novosti pa nas čaka januarja 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime