Riot pokazal prvi video svoje prihajajoče pretepačine Project L

Razvijalec Riot je te dni res videti kot Blizzard v svojih najboljših letih. Njihovi napovedniki za nove igre kažejo ogromno domišljije in ustvarjalnosti in pri delu so tako zavzeti, da igre kar pošiljajo na Steam, brez da bi pred tem sploh napovedali datum izida. Poleg vsega tega so na Netflix poslali tudi prvo sezono serije Arcane, ki je bila tako dobro gledana, da je pretočni servis že napovedal delo na 2. sezoni, Riot pa je nedavno napovedal še en projekt, ki nas bo odpeljal v za njih povsem novo smer.

Project L je namreč 2D pretepačina, ki močno spominja na Street Fighterja V, le da je zadeva hitrejša in spada v podžanr “assist-based” pretepačine. To pomeni, da boste izbrali eno ekipo herojev in ko bo enemu zmanjkalo življenjskih točk, ga bo instantno zamenjal drug borec. Preklapljanje boste lahko naredili sami in tako spočeli uničujoče kombinacije, ki bodo vašega nasprotnika hitro oropale zdravja.

Riot je v svojem blog prispevku zapisal nekaj več o samih mehanikah igranja, ki bodo bolj preproste od konkurenčnih pretepačin, a hkrati težke za mojstrovanje. Razvijalec želi na ta način v igranje privabiti čim širši krog igralcev, ki jih takšne igre sicer zanimajo, a jih vedno odvrne previsoka težavnost, ki za učenje zahteva veliko ur igranja.

Project L je videti hudo zanimivo, a ne pričakujte, da ga boste igrali kmalu. Riot sicer ni začrtal uradnega datuma izida, a na blogu je zapisal, da igre pred letom 2023 ni za pričakovati. K sreči bomo naslednje leto dobili novo video posodobitev, ki bo igro prikazala v bolj izpopolnjenem stanju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime