The Expanse se s 6. sezono poslavlja in tule je še zadnji napovednik

Znanstveno-fantastična serija The Expanse se bo naslednji mesec vrnila, a tokrat žal v zadnji, 6. sezoni. Ta bo vsebovala vsega skupaj samo 6. epizod, kar je resda malo, a po drugi strani lahko pričakujemo tudi to, da bo vsak del izjemno napet in časa za počivanje in večjega razvoja likov ne bo.

Izid prve epizode zadnje sezone je že zelo blizu, zato smo dobili tudi še zadnji napovednik. Ta nam v akciji zopet pokaže naše stare znance kot so Holden in njegova zdaj že izurjena posadko, ki se bo zopet morala spopasti z novimi nevarnostmi. Napovednika seveda ni priporočljivo gledati, če si prej niste ogledali preteklih sezon, saj vas čaka kar nekaj kvarnikov.

6. sezona si je zadala težavno naloga, saj bo v sebi skušala predstaviti dogodke kar dveh knjig. Serija namreč sledi knjižni predlogi The Expanse pisatelja James S.A. Corey in zadnja sezona bo predelala dogodke šeste knjige Babylon’s Fall in ločene novele Strange Dogs, ki sledi korakom dekleta, ki se sreča s tropom vesoljskih psov z nadnaravnimi in grozljivimi sposobnostmi.

Čeprav se bo The Expanse na Amazonu zaključil, oboževalcem materiala ne bo zmanjkalo, saj se še vedno lahko podajo med knjige. James S.A. Corey, ki je v bistvu skupno ime za dvojec avtorjev Ty Franck in Daniel Abraham, sta namreč spisala osem knjig, zadnja deveta z naslovom Leviathan Falls izide že 30. novembra in morda se najde kakšna druga produkcijska hiša, ki bo v televizijski format predelala tudi ostale knjige.

6. sezona se vrača 10. decembra, na pretočnem servisu Amazon Prime pa bomo nato vsak teden prejeli po en nov del.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime