Grozljivka Wronged Us dobila prvi napovednik

Grozljivk je na Steamu cel kup, a v večini so to kakšni ceneni projekti manjših indie razvijalcev, ki bi radi na hitro nekaj zaslužili. Vendar vsake toliko na plano pokuka kakšen nov ambiciozen projekt, med katere lahko brez problemov prištejemo tudi Wronged Us.

Wronged Us je v razvoju že kakšno leto in pol, razvijalec pa kodo daje skupaj v pogonu Unreal Engine. Igra zaradi tega nosi moderno podobo, a vseeno se je treba zavedati, da je tole indie projekt in ni za pričakovati grafične podobe in animacij AAA naslovov.

Vendar pa prvi napovednik vseeno prikaže hudo impresivno in atmosferično podobo majhnega mesta, kjer se bo odvijala večina zgodbe. Razvijalec pravi, da so si za vzgled vzeli naslove kot so Silent Hill, Resident Evil in Dark Souls in vse skupaj združili v neko celoto. Čakajo vas uganke, dialogi, bojevanje in pogovarjanje z NPC-ji, ki nam bodo dajali naloge. Razvojna ekipa Delusional Studio je tudi ponosna na uporabniški vmesnik, ki ga preprosto ne bo in tako se bo igralec moral zanašati na vizualne pokazatelje znotraj igrinega sveta za navigacijo in opravljanje nalog.

Wronged Us je vsekakor obetaven projekt, upamo lahko samo to, da ni vse skupaj preveč vnaprej zrežirano in da v ozadju res prebiva veliko talenta. Skrbi denimo povzroča uradna spletna stran, ki je polna pravopisnih napak in uraden e-poštni naslov razvijalca nosi preprosto domeno gmail. To ne vliva ravno veliko zaupanja v profesionalnost razvojne ekipe, a morda je ta samo preveč zaposlena z delom, da bi se ukvarjala s takimi obstranskimi dejavnostmi.

Wronged Us bi moral originalno na svet privekati naslednje leto, a se je razvijalec odločil datum izida zamakniti v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime