Obetavni The Invincible pokazal nekaj novega igranja

O projektu The Invincible smo že pisali. Na njem dela razvijalec Starward Industries, ki je sestavljen iz nekaterih bivših članov razvijalca CD Projekt RED, za svoj prvi projekt pa so si zastavili predelavo znanstvenofantastične novele, ki jo je pod istim imenom leta 1964 izdal poljski avtor Stanisław Lem.

Igra nosi unikatno retro futuristično podobo, ki nam je obrvi dvignila že s svojim prvim napovednikom. Zgodba bo sledila znanstveniku Yasni, ki se enega dne zbudi na skrivnostnem planetu Regis III. Problem je, da se na rdečem planetu zbudite sami, medtem ko so vsi ostali člani ekipe izginili v neznanokam. Opremljeni s svojo analogno opremo se boste tako poskušali dokopati do svojih odgovorov, vaša edina komunikacija pa bo preko radia z oddaljenim Astrogatorjem, ki vam bo v moralno in igralno oporo.

Starward Industries je pri nedavni podelitvi Golden Joystick Awards pokazal nekaj novih utrinkov igranja, ki presneto spominja na Firewatch – upamo le lahko na to, da bo končni razplet zgodbe bolj zadovoljiv.

Kako bo The Invincible povedal svojo zgodbo bomo videli enkrat naslednje leto, do takrat pa si lahko ogledate tudi interaktivno uradno stran razvijalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime