Tu je tradicionalna Steamova jesenska razprodaja

Črni petek je skočil tudi na popularno digitalno trgovino Steam in pred nami je nova jesenska razprodaja, ki je znižala cene celemu kupu starejših in novejših naslovov. No, starejši naslovi so izgubili veliko več cene kot pa novejši izdelki, a če ste morda čakali na kakšno igro, da prejme kupček popravkov in nižjo ceno, potem je zdaj pravi trenutek za akcijo.

Poglejmo si tistih nekaj najbolj zanimivih popustov.

Poln seznam razprodaje si lahko pregledate na naslednji povezavi, a zabave tukaj še ni konec. Zagnane so bile tudi nominacije za najboljše igre leta v različnih kategorijah. Teh je letos deset, najbolj popularna med njimi pa je seveda tista za igro leta, a najdemo tudi zanimive sekcije kot so denimo najboljša igra s prijatelji, VR igra leta in najboljša zgodba. Nominiranje iger in pisanje recenzij vam prisluži značko Autumn Sale, ki jo lahko nadgradite v štirih stopnjah.

Nominacije za igre lahko oddate do 1. decembra ob 19.00, zmagovalci pa bodo nato razglašeni 3. januarja ob isti uri. Same Steam razprodaje bo konec malce prej in sicer se bodo akcije iztekle 30. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime