MMO igra Mortal Online 2 dobila igralni napovednik

New World je hitro postal popularen in tudi brž izgubil velik del svoje igralne baze. A najbolj pomembno pri tej igri je to, da je dokazala dejstvo, da pri igralcih še vedno tli želja za novo MMO igro, saj je ta žanr bil dolgo v zatonu. To zna večje založnike pripraviti do tega, da ponovno razmislijo o vlaganju denarcev v drage projekte, ki lahko ob pravilni izvedbi prinesejo zvrhano malho zlatnikov.

Eden takšnih izdelkov zna biti Mortal Online 2, zanimiv MMO, ki pa ga bomo igrali povsem iz prvoosebnega pogleda. Razvijalec se je odločil uvesti to perpektivo na račun večje zatopljenosti in imerzivnosti v igrin svet, a po drugi strani to nosi svoje minuse, saj igralci v MMO-jih radi gledajo na nabrano opremo, saj so za njo v temnicah prebili ure in ure pobijanja nepridipravov.

Mortal Online 2 sicer ne bo tipični MMO, saj bo prvoosebni pogled s sabo prinesel napreden boj, kjer veliko štejeta pravočasno zamahovanje in blokiranje, veliko časa pa boste porabili tudi med kovačenjem svoje opreme. Na voljo bo tisoče različnih kombinacij, svoje veselje do opremljanja pa boste lahko preselili tudi v grajenje čisto svojih hišk.

Igra bi sicer morala že biti na voljo, a se je razvijalec odločil zadevo prestaviti v januar 2022 in dodatni čas so porabili za piljenje igralnih mehanik.

Zdaj so omogočili tudi prednaročila in to po ceni 39 $, vsi zgodnji kupci pa bodo lahko sodelovali v zaprti beti, a napredek v tej bo ob polnem izidu pobrisan. Zanimivo je tudi to, da bo Mortal Online 2 vseboval mesečno naročnino, kar je za povsem frišen MMO velikokrat smrtna obsodba, a morda je razvijalec Star Vault izgruntal zmagovito formulo brez mikrotranskacij, ki ima dejansko možnost preživetja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime