Digitalna verzija lova za živalmi zdaj brezplačna v Epic Games trgovini

Čas je, da se usedete v svojega digitalnega terenca, z žvižgom v avto vpokličete zvestega pasjega spremljevalca in se s puško na zadnjem sedežu odpravite v raziskovanje bližjega gozda v lovu za najnovejšo živalsko trofejo.

V trgovino Epic Games je namreč prispela igra theHunter: Call of the Wild, ki nam omogoča raziskovanje različnih območij v lovu za živalmi. Na voljo boste imeli cel kup različnih orožij in pri smukanju skozi raznovrsten teren bo treba biti pazljiv in taktičen, saj raca ne bo kar sama skočila pred vaš merek, za lov medveda pa ne bo treba imeti samo najboljše opreme, ampak tudi veliko poguma.

Na svojem potepanju vam ni treba biti sam, saj boste preko večigralskega načina na avanturo povabili še kakšnega prijatelja. Ena od zanimivosti theHunter: Call of the Wild je tudi cel kup DLC-jev, ki v izkušnjo prinesejo nove živali, orožja in celo šotore za nočno kampiranje. Dobra novica je tudi to, da ima lahko samo en igralec kupljene DLC-je, tisti, ki pa se mu pridruži na njegovem strežniku, v teh dobrotah uživa brezplačno.

theHunter: Call of the Wild je sicer izšel že leta 2017, a je šele zdaj prispel v Epic Games trgovino. V proslavitev tega je založnik omogočil pridobitev naslova povsem brezplačno, za prevzem pa preprosto obiščite naslednjo povezavo. Ponudba bo na voljo do 2. decembra, med tem časom pa so popuste prejeli tudi vsi DLC-ji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime